Kartu rekomenduojame ×

GUM-EX kramtomosios gumos valiklis dėl unikalios formulės, užšaldo kramtomąją gumą, o jums belieka ją pašalinti mentele ar kt priemone. Senos kramtomosios gumos likučius be vargo pašalinsite nuo visų tekstilinių, minkštų ir kietų apmušalų bei paviršių.

Kramtomosios gumos dėmės užšaldomos apipurškus GUM-EX aerozoliu ir lengvai atskiriamos nuo tekstilės medžiagų ar grindų. Priemonė nepalieka nešvarių ir lipnių dėmių. 

.

  • Paskirtis:

Galima purškti ant visų tipų tekstilės dangų, drabužių ir apmušalų. Taip pat tinka šalinti kramtomąją gumą nuo minkštų ir kietų grindų dangų, tokių kaip parketo, vinilo, linoleumo, medinių ir akmens grindų.

  • Naudojimas:

Purškite produktą ant kramtomosios gumos dėmių, keletą sekundžių 3 cm atstumu, kol bus matyti, kad jos sustingo. Tada nedelsdami pakelkite arba nubraukite sukietėjusią gumą mentele, peiliu, šaukštu ir pan. Greitai nuimkite nuo grindų sustingusius kramtomosios gumos trupinius. Po apdorojimo nuvalykite tekstilės dangas (rankiniu šepečiu arba dulkių siurbliu).

.

Svarbu! Prieš naudojant valiklį visada pabandykite nematomoje vietoje, ypač purškiant ant tekstilinių paviršių.

.Svarbu! Prieš naudojant valiklį visada pabandykite nematomoje vietoje, kad neatsirastų nepageidaujama reakcija valomam paviršiui, ypač purškiant ant plastikinių paviršių.