Kartu rekomenduojame ×

Didelis darbo efektyvumas naudojant PVAmicro valymo šluostę

Vileda Professional PVA micro specialaus audinio šluostė, PVAmicro audinys sujungia dvi medžiagas į unikalią kompoziciją. Mikropluoštas pasižymi puikiais valymo rezultatais, o PVA - geriausiu įgeriamumu ir skalavimu. PVAmicro idealiai tinka visų tipų kietiems paviršiams, pvz., biuro ir namų baldams, stiklams ar nerūdijančiam plienui, vonios įrangai,  šluostė  išlaiko aukštą našumo lygį ilgą laiką. 

Pamerkus į vandenį šuostė tampa minkšta ir švelni dėl to yra tinkama jautriems paviršiams valyti. Pasižymi puikiomis valymo savybėmis be valymo chemikalų, nebraižo jautrių paviršių. Speciali Vileda Profesional PVA micro šluostė garantuoja puikius , beveik visų paviršių valymo rezultatus, švytintys ir be dryžių paviršiai. Naudokite PVAmicro valymo šluostę bet kokiam kietam paviršiui ir sutaupykite laiko dėl efektyvių valymo savybių. Patvarumas ir ilgas tarnavimo laikas sumažins jūsų išlaidas, nes tarnauja iš ties labai ilgai. Po naudojimo tiesiog kruopščiai nuskalaukite, kadtarnautų ilgai. PVAmicro šluostės ​​tarnauja kelis šimtus skalbimo ciklų.

Geros skalavimo savybės. Po skalavimo ant PVAmicro lieka 40 kartų mažiau dalelių nei ant įprastos mikropluošto šluostės, dėl to didėja darbo našumas, valymo kokybė.

Ploto našumas: PVAmicro audinys palieka labai ploną, vienalytę plėvelę ant valomo paviršiaus - prireikus išvalomas daugiau nei 25 m² plotas.

Matmenys 38 x 35 cm

Medžiaga 80% mikropluoštas, 20% poliamidas Dengimas 100% polivinilo alkoholis

Spalvų pasirinkimas. Spalvinis kodavimas, leidžia priskirti spalvą tam tikrai valymo sričiai taip išvengsite kryžminės taršos.

Užsisakykite PVAmicro dabar!

Vileda Professional