Kartu rekomenduojame ×
  • Nemokamas pristatymas

    Nemokamas pristatymas

    nuo 50 eur

  • Greitas pristatymas

    Greitas pristatymas

    1-2 darbo dienos

  • Saugus apsipirkimas

    Saugus apsipirkimas

    15 metų švaros prekių rinkoje

  • Profesionalios konsultacijos

    Profesionalios konsultacijos

    24/7 pagalba telefonu

Švelnus odai, veiksmingas prieš nešvarumus. Tinka gležnai ir jautriai odai. Su glicerinu, kuris maitina ir saugo odą nuo išsausėjimo. Dažnam rankų plovimui. Kasdienis naudojimas.

ABENA skystas rankų muilas ypač tinka dažnam rankų plovimui. Puoselėjančios ir drėkinančios savybės bei odai palanki pH vertė užtikrina švarias ir minkštas rankas. Rankų muilas yra be dažiklių ir yra lengvo ir švelnaus kvapo. Muilas yra švelnus jūsų odai, tačiau veiksmingas prieš nešvarumus ir bakterijas.

NAUDOJIMAS: Prieš tepdami muilu, nusiplaukite rankas vandeniu ir gerai plaukite mažiausiai 15 sekundžių. Nuplaukite rankas ir gerai jas nusausinkite.  Tik išoriniam naudojimui. Vengti patekimo į akis.

SUDĖTIS: Vanduo, natrio laureto sulfatas, PEG-4 rapso sulfatas, kokamidopropilo betainas, natrio chloridas, amonio laurilo sulfatas, fenoksietanolis, propilenglikolis, PEG-7 glicerilo kokoatas, glicerinas, citrinų rūgštis, natrio benzoatas, kalio imumino sorbatas, tediso sulfatas.

Nord Swan Ecolabel. Dermatologically tested.

Tiesioginis kontaktas gali sudirginti akies gleivinę. Kruopščiai nuplaukite švariu vandeniu, nuolatinio diskomforto atveju kreipkitės į gydytoją. Prarijus kreipkitės į gydytoją ir parodyti produkto etiketę.

Tuščią pakuotę Galima išmesti į plastiko atliekų rūšiavimo konteinerį, atliekų rūšiavimas pagal vietos taisykles. Galima perdirbti.

Charakteristikos

pH
4.5
Sudėtis
Nordic Swan Ecolabel
Styles
švelniai kvepiantis
Tūris
5L
Spalva
skaidri