Kartu rekomenduojame ×

Orkaitės (taip pat ir grilių, kepsninių, kitos kepimo įrangos) valymas taps paprastas ir lengvas, jei naudosite profesionalias valymo priemones.

Komplektas skirtas valyti: orkaites, kepimo skardas, kepsnines, apkepų formas, keptuves, puodus, židinių durelės ir kepimo grotelės.

.

Komplektą sudaro: 

.

.

Pirkti komplektą - apsimoka, sutaupote 10%!

.

Vienas iš efektyviausių specialios paskirties valiklių yra HAGLEITNER (Austrija) gaminys GRILLBLITZ. Tai itin stipraus poveikio šarminė priemonė, skirta periodiškai valyti pridegusius paviršius maisto gaminimo vietose.

Orkaitės valymas su šia priemone yra efektyvus, nes nuvalo prikepusius riebalus, degėsius ir maisto likučius. Dėl GRILLBLITZ poveikio prisvilę riebalai ir maisto likučiai suminkštėja ir atšoka nuo plaunamų paviršių. Procesą palengvins purkštukas, jo pagalba pasieksite net sunkiai prieinamas vietas.

GRILLBLITZ patogus naudoti, nesukelia kvėpavimo takų dirginimo.

.

GARTRAUKIO GROTELIŲ VALYMAS SU GrillBlitz

.

Ištraukite gartraukio groteles bei užpurškite GrillBlitz priemonės ant grotelių, palaukite 3-7 min priklausomai nuo užteršimo lygio ir gausiai nuskalaukite šiltu vandeniu. Nepasiekus idealaus rezultato, procedūrą pakartokite, tuomet dar kartą gausiai nuskalaukite vandeniu. 

Nusausinkite sausa šluoste ar valymo popieriumi. Tobulas rezultatas

.

Orkaitės valymas - išimkite visas groteles, kepimo skardas bei kitus išimamus komponentus. Juos galima užmerkti, į šiltą vandenį įpylus GRILLBLITZ valiklio. Orkaitę pašildykite iki 30 laipsnių, tuomet išpurškite GRILLBLITZ valiklio putomis, palikite 10 minučių sureaguoti. Tuomet užsidėkite pirštines ir kempinės pagalba nuvalykite nešvarumus. Nepasiekus idealaus rezultato, procedūrą pakartokite. Gausiai nuskalaukite vandeniu bei išvalykite ruloninio rankšluosčio pagalba nešvarumų likučius.

Pastaba: su GRILLBLITZ negalima valyti paviršių iš aliuminio.

Orkaitės valymas bus patogus ir veiksmingas, jei naudosite tam skirtas pirštines ir kokybiškas kempinėles. Baigę valymo darbus, visus paviršius kruopščiai perplaukite vandeniu, po to nusausinkite.

Orkaitės valymas su specialiu valikliu GRILLBLITZ - mažiau pastangų, tobulas rezultatas!