Prija NAUJIENA viešbučių kosmetikos asortimentas

Prija NAUJIENA viešbučių kosmetikos asortimentas

Prija asortimentas viešbučiams ir SPA salonams. Viešbutinė mažagabaritinė kosmetika 10/40ml, kitoms talpoms siūlome nerūdijančio plieno dozatorius. 

Prija kosmetikai yra naudojami augaliniai ekstraktai, gaunami iš įvairių vakarietiškų ir rytinių botanikos regionų bei jų specialių aromaterapinių kvapų.

Visas Prija asortimentas yra hipoalergiškas.

NAUJIENA

https://www.higienaverslui.lt/lt/viesbuciams/496-prija-apsauginis-plauku-kondicionierius-su-zaliuju-riesutu-ekstraktu-380-ml.html?search_query=prija&results=21

Apsauginis kondicionierius su žaliųjų riešutų ekstraktu. Kai graikinis riešutas pasiekia tam tikrą nokinimo stadiją, jame gausu polifenolio ir kitų veikliųjų medžiagų, kurios puoselėja plauką, suteikia žvilgesio. Šio kondicionieriaus ekstrakto kiekis apsaugo plaukus nuo neigiamo aplinkos poveikio. 

Mėgaukitės natūraliomis "Prija" kosmetikos savybėmis, jos gamybai naudojami augaliniai ekstraktai, gaunami iš įvairių vakarietiškų ir rytietiškų botanikos regionų, specialūs aromaterapiniai kvapai.

NAUDOJIMAS:

Kondicionierius naudojamas po plaukų trinkimo šampūnu. Švelniai nusausinus plaukus, per visą ilgį ištepkite kondicionieriumi ir palaikykite 2-5min. Vėl išskalaukite plaukus vandeniu.

Susiję straipsniai