PRIJA kūno kosmetikos sudėtis ir aromatas

PRIJA kūno kosmetikos sudėtis ir aromatas

.

Prija aromatas pasakoja apie ilgą kelionę po tolimas šalis, sujungdamas jėgą ir charakterį bei leisdamas pasijusti šiltai ir atsipalaidavusiam. Kelionė prasideda Viduržemio jūroje šviežių citrusinių vaisių, aštraus muskato ir aromatinių apelsinų žiedų natomis ir nukelia į egzotiškuose rytuose sumišusiais gvazdikėlių, artemizijų, kardamonų, beržo lapų ir cinamono žievelių kvapais. Pagaliau jis pasiekia egzotiškas salas, kuriose natūralių miškų jausmingumas susimaišo su intymesnėmis, ramesnėmis Madagaskaro vanilės, gintaro ir baltojo muskuso natomis.

.

Prija aromato natos:

.

.

Viršutinės natos: muskato riešutas, citrusinė bergamija, žaliasis mandarinas, citrinos žievelės, rutulinis eukaliptas;

Vidurinės natos: apelsinų žiedai, gvazdikėliai, kardamonas, beržo lapai, cinamonas.

Apatinės natos: tikrasis pačiulis, sudegęs salyklas, Guaiacum, kedro ir juodmedžio mediena, Madagaskano vanilė, kmynai „Gintaras“, baltasis muskusas.

.

PURE EXTRACTS

GINSENG

.

Gaivinančios ženšenio savybės buvo žinomos Rytuose daugelį amžių. Jo šaknų ekstraktai turi kūno ir galvos odą atgaivinančių ir tonizuojančių savybių.

.

ERUCA SATIVA

.

Eruca nuo senų senovės buvo auginama Viduržemio jūros regione. Šis augalas yra labai atsparus ir auga itin sunkiai pasiekiamose vietose. Jo lapų ekstraktuose gausu mineralų ir antioksidantų.

.

CENTELLA ASIATICA

.

Azijos pelkėse auganti ir gerai žinoma ajurvedos medicinoje kaip vaistažolė , „Centella“ yra nepaprastas „PhytoGen“ komplekso šaltinis, pasižymintis apsauginėmis ir regeneruojančiomis savybėmis.

.

GREEN WALNUT

.

Tam tikrame nokinimo etape graikinių riešutų lukštuose susikaupia ypač daug polifenolių ir kitų veikliųjų apsauginių medžiagų.

.

LOTUS

.

Lotosas Indijoje laikomas šventu augalu ir visada buvo tyrumo bei gyvybingumo simbolis. Lotoso ekstraktai turi gaivinančių ir drėkinančių savybių.

.

AVOCADO

.

Avokadų aliejus gaunamas iš vaisių minkštimo ir pasižymi maitinamosiomis savybėmis, praturtina odą. Šis aliejus idealiai tinka pažeidžiamai, dehidratuotai odai.

.

MACADAMIA

.

Makadamijos riešutų gimtinė - Australija, jie taip pat auginami Meksikoje ir Havajų salose. Makadamijos riešutai naudojami euderminiam aliejui gauti, kuriame gausu minkštiklių, pasižyminčių puikiomis drėkinamosiomis savybėmis.

.

RICE BRAN - SWEET ALMOND

.

Ryžių sėlenų ir saldžiųjų migdolų aliejai labai panašūs į natūralius odos aliejus. Idealiai tinka net jautriausiai odai. Drėkina ir puoselėja odą.

.

VITAMIN E

.

Vitaminas E turi mokslininkų įrodytą apsauginį poveikį nuo odos išsausėjimo ir priešlaikinio senėjimo.

.

GLYCERINE

.

Glicerinas yra vertingas ingredientas, padedantis palaikyti odos drėgnumą ir jį atstatyti.

Susiję straipsniai